Humlum Brød A/S – Hjerm
Ajcon har udført en udvidelse og ombygning af Humlum Brød’s produktionsbygninger.
Bygningen er udført i betonelementer og køle- og fryselagre er udført i sandwichpaneler inden i bygningen, efter “hus i hus” princippet. Ud over Ajcon’s specialer med køle- og frostlagre, indeholder byggeriet også råvarelager, produktionslokaler, udlevering samt kantine og velfærdslokaliteter.
I forbindelse med byggeriet blev arealer udenfor bygningerne udvidet, og der er udført nye belægninger for tung trafik.
Projektet er udført som totalentreprise og Ajcon’s tegnestue – har varetaget projektering, myndighedsbehandling m.v.
Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter af højeste kvalitet.
Den høje kvalitet skyldes en nænsom forarbejdning af de bedste råvarer, efter en gammel traditionel opskrift.
Produkter kan købes af private i de fleste dagligvarebutikker i Danmark, og leveres til cateringkunder og butikker fra de fleste kagegrossister.
Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.
Byggefakta
Byggeri:
Kunde:
Byggeår:
Areal:
By:
Kompetencer:
Har du brug for rådgivning?
- Referencer