Humlum Brød A/S – Hjerm

Ajcon har udført en udvidelse og ombygning af Humlum Brød's produktionsbygninger.
Humlum Brød A/S – Hjerm

Ajcon har udført en udvidelse og ombygning af Humlum Brød’s produktionsbygninger.

Bygningen er udført i betonelementer og køle- og fryselagre er udført i sandwichpaneler inden i bygningen, efter “hus i hus” princippet. Ud over Ajcon’s specialer med køle- og frostlagre, indeholder byggeriet også råvarelager, produktionslokaler, udlevering samt kantine og velfærdslokaliteter.

I forbindelse med byggeriet blev arealer udenfor bygningerne udvidet, og der er udført nye belægninger for tung trafik.

Projektet er udført som totalentreprise og Ajcon’s tegnestue – har varetaget projektering, myndighedsbehandling m.v.

Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter af højeste kvalitet.

Den høje kvalitet skyldes en nænsom forarbejdning af de bedste råvarer, efter en gammel traditionel opskrift.

Produkter kan købes af private i de fleste dagligvarebutikker i Danmark, og leveres til cateringkunder og butikker fra de fleste kagegrossister.

Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.

Byggefakta

Byggeri:

Fødevareproduktion

Kunde:

Humlum Brød

Byggeår:

2017

Areal:

1876 m²

By:

Hjerm

Kompetencer:

Har du brug for rådgivning?

Christian Wihrs

Adm. Direktør – co-owner

Se øvrige byggerier